Horoskops februārim visām zodiaka zīmēm

Februāris sola jaunu mēnesi un vēl vienu pilnmēnesi, kas mūs sagaida mēneša beigās. Ko zvaigznes ir sagatavojušas un ar kādu liktenis mūs iepriecinās.

Talismana akmens ir ledains ametists, uzticams kompanjons tiem, kas tiecas pēc skaidrības, radošuma un sirdsmiera. Tas palīdzēs attīstīt intuīciju, tikt galā ar trauksmi un sniegs radošu enerģiju.

Galvenie februāra astroloģiskie notikumi ir jauna mēness dzimšana 10. februārī un tā pilnīga nogatavošanās 24. februārī. Ja jūs tos pareizi piedzīvosiet, nepatīkamas sekas neradīsies.

Šajās dienās jūs varat parūpēties par ikdienas darbiem un nelielām rūpēm, piemēram, tīrīšanu, ķermeņa attīrīšanu un rūpēm par sevi. Noteikti nevajadzētu plānot nopietnus darījumus vai uzņēmējdarbību – atlikt darba maiņas, lielus darījumus, ekstrēmas darba slodzes un personisko attiecību noskaidrošanu uz labvēlīgu laiku.

Auns

Aunus, kuriem ir nosliece uz stabilitāti, sagaida neprognozējams periods. Šeit jums būs pilnībā jāieslēdz sava attapība, lai ātri pielāgotos situācijai. Mēs zinām, ka jums nepatīk šādi pārsteigumi, bet šomēnes jūs varat tikt galā ar tiem tikai ar kreiso roku.

Vērsis

Arī nesteidzīgajam Vērsim būs interesanti pavadīt laiku. Februāra pirmā puse solās būt maksimāli veiksmīga visās jomās, un pēc tam valdīs spriedze un satricinājumi. Mēģiniet izdarīt visu svarīgo pirms 14. datuma vai atlikt to uz martu.

Dvīņi

Šķiet, ka nemierīgajiem Dvīņiem rutīna ir garlaikota, un tāpēc zvaigznes ir sagatavojušas piedzīvojumu un mazu piedzīvojumu periodu. Neatsakies, ja tev negaidīti tiek piedāvāts atvaļinājums vai ceļojums – tas noteikti būs jautri.

Vēzis

Februārī pacietīgos Vēžus vajā sajūta, ka visi apkārt ir kļuvuši vāji vai traki. Lai kaut nedaudz sakārtotu notiekošo, nāksies pārņemt iniciatīvu savās rokās un visu šo negodu sakārtot. Rezultāti jūs iepriecinās.

Lauva

Šķiet, ka pagājušajā mēnesī drosmīgās Lauvas bija nedaudz nogurušas, cīnoties par jauniem mērķiem.

Lasi vēl: Nauda viņu kabatās un kontos ieplūdīs straumē: 2024. gada februārī 3 zodiaka zīmes sajutīs, kādi ir neticami finansiālie panākumi

Arī februāris būs noslogots ar darba uzdevumiem, tāpēc personīgajā dzīvē ir vērts ieturēt pauzi – palūdziet, lai draugi un ģimenes locekļi jūs bez nopietna iemesla neaiztiek.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment